Webmaster Forum Paylaş Kaynaş!

Tam Görünüm: Hızlı arabadaki şımarık kızın dersi!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hızlı arabadaki şımarık kızın dersi!

Ben şu an 21 yaşımdayım ve bu olayı 2 yıl önce yaşadım.Genelde inmiş periymiş inanmam hatta sanaldaki hikayelere bile gülerim veya gülerdim diyim.19 yaşımda ehliyet almaya karar verdim.kızlarla eğlenceliydi kurs günlerim.sıra direksiyon sınavıma gelmişti.Bir pist vardı hocamla oraya 1 defa gitmiştim genelde şehir içi sürüyordum .Sınava bigün kala oraya gitmeye karar verdim.şehir merkezine 2 km uzakta biyerdi.Gittim tek başıma kız olduğum için az korkuyordum.Annemin arabasında hız yapıyordum, e ğleniyordum.Hava kararmış farkedememişim.Bi tur daha atıyım dedim pistin en başına geçerek hız yaptım.Bi anda ordaki eski klübede bi kişiyi farkettim.Biri oturuyordur dedim rahatsız etmeden çıkıyım kızdı heralde demeye kalmadan bi baktım bana öyle bi bakıyor ki donakaldım.İşin ilginç tarafı ona gittikçe yaklaşıyordum istesemde frene basamıyordum.Yanılmadığımı anladım nerdeyse duvara çarpacaktım ani bi dönüşle çıktım pistten.Hemen eve döndüm.Bir gün sonra sınavımı vermeye yine mecbur gittim sürekli gözüm o evdeydi.Yakın bi arkadaşıma anlattım olayı oda bana ne diyosun asla orada kimse yok dedi.Issız bi yer kimse kalmaz diyordu.Gerçektende kimse kalmıyormuş ama ben yanılmıyordum görmüştüm.Aklıma baya taktım ve bigün erkek kardeşimide alıp yine gittim ve bu sefer göremedim ama bişey farkettim eğer o hızla planladığım yerden dönseydim sonum felaketmiş.Orda toprak kayması olan alan varmış.Artık olaylara ön yargılı değilim gerçekten gizemli bi dünyamız var.
Referans Adresler